U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

WIE BEN IK?

Na mijn studie fiscaal recht in Groningen ben ik de theorie in praktijk gaan brengen bij PwC in Utrecht. Daarna ben ik als allround fiscalist werkzaam geweest bij ABN AMRO en een kleiner adviesbureau. Nu ben ik inmiddels ruim 6 jaar met veel plezier bedrijfsfiscalist bij Mitros, een corporatie met ruim 30.000 eenheden. Ik heb bij Mitros de fiscale processen opgezet, fiscale toetsen ingelast en veel soorten projecten fiscaal mogen begeleiden.

Mijn kracht is om complexe fiscale materie helder over te brengen, toegespitst op de praktijk. Dit met respect voor de grotere niet-fiscale belangen.

 

View Ludwien Stark-van den Ende's LinkedIn profile Bekijk mijn LinkedIn profiel

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?