U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

FISCAAL IN HUIS → FISCAAL BEWUSTE ORGANISATIE → FISCAAL 'IN CONTROL' 

 

Optimaal gebruik van fiscale regelgeving en zo min mogelijk financiële risico's; dat is fiscaal 'in control' zijn. Dit wordt bewerkstelligd door fiscaliteit een serieuze plek in uw organisatie te geven. Met Fiscaal in Huis haalt u een eigen bedrijfsfiscalist in huis die de fiscaliteit implementeert in de gehele organisatie. Een fiscalist heeft namelijk pas ècht toegevoegde waarde als er betrokkenheid is bij de organisatie: het hele vastgoedtraject èn de bedrijfsprocessen. Op het moment dat uw organisatie fiscaal 'in control' is, kan de fiscalist meer naar de achtergrond verdwijnen en op incidentele basis worden ingezet.

 

Ik streef bij mijn werkzaamheden dan ook het volgende na: 

Meer dan een adviseur
Er wordt geen "advies over de schutting gegooid", maar er is borging gedurende het gehele vastgoedproject; van onderhandeling tot verwerking in de aangifte. Doel is om de bewustwording van de medewerkers te vergroten en fiscale kaders en werkinstructies te geven. De rol van de fiscalist kan dan zo snel mogelijk naar de achtergrond verdwijnen.  

Aanwezigheid op de werkvloer
Ik zal mijn werkzaamheden (gedeeltelijk) uitvoeren op de werkvloer, tussen de medewerkers. Zo ben ik zichtbaar en dat bevordert de fiscale bewustwording. 

Afweging van belangen  
Er wordt gestreefd naar fiscale optimalisering van transacties en processen, waarbij de overige bedrijfsbelangen in acht worden genomen.  Hierbij dient ook de afweging te worden gemaakt tussen het fiscale belang en de hoogte van de (advies)kosten en de tijdsinspanning van medewerkers.  

Allround vastgoed-fiscaliteit
Ik heb ruime ervaring op het gebied van btw, overdrachtsbelasting, vennootschapsbelasting en verhuurderheffing. Echter, om kwaliteit te waarborgen, kan het een keer voorkomen dat het waardevol is om te sparren met een vaktechnisch specialist. Dit zal altijd in overleg gebeuren. 

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?